Agárdi Pálinka
Agárdi Pálinka. Az évszázados tradíciókra építő szakértelem, a legkorszerűbb technológia, valamint a minden részletre kiterjedő gondoskodó figyelem ötvözésével készülnek az Agárdi Pálinka párlatai. Az Agárdi pálinka már sok éve biztosítja a vásárlók számára az igazi minőségi, prémium párlatokat ami a magyar pálinkát jellemzi. Pálinka webáruházunkban a legfinomabb Agárdi pálinkákat találod és rendelheted meg. Agárdi Pálinka Miraculum sorozatában lédús és zamatos gyümölcsök köszönnek vissza a pálinkák ízében. Ebben a kategóriában klasszikus ízek találhatóak mint például a szilvapálinka, szőlő pálinka, alma, feketecseresznye, körte, kajszibarack, cigánymeggy. A miraculum szó csodát, varázslatot jelent, és valóban: a magyar gyümölcsök tiszta, mesés illatú és zamatú pálinkává válása maga a csoda. Rendelje meg pálinka webáruházunkban és kóstoljon bele ön is! Az Agárdi Pálinka Prémium párlatai a legszebb gyümölcsökből, nagy odafigyeléssel készített, kiemelkedő minőségű pálinkák, amelyek luxuskategóriát képviselnek. Komplex, részletgazdag pálinkák, amelyekbe belekortyolva újabb és újabb ízeket fedezhetünk fel. A prémium sorozatban található ízek: szőlő, meggy, feketeribizli, málna, Tokaji muskotály, birs, bodza, kökény . Az Agárdi pálinkák mindig is a különleges ízvilágukról voltak híresek, hiszen a legjobb módszerekkel termesztett alapanyagok kerülnek felhasználásra annak érdekében, hogy a lehető legfinomabb aromák kerüljenek bele a palackba.
Az Agárdi Pálinkafőzde
A Velencei-tó fővárosa, Agárd szélén van egy gyümölcsösökkel körülölelt tanya, amelyet a cigánymeggy, kajszibarack, hamvas szilva és sok más gyümölcs illata terít be. Itt, a Sreiner tanyán készülnek immár 15 éve a kiváló minőségű Agárdi pálinkák. A Velencei-tó környéke valóban tökéletes körülményeket teremt a gyümölcstermesztés számára, azonban nem élhetünk vissza a természet bőkezűségével. Az egészséges gyümölcsöt a lehető legtökéletesebb módon kell pálinkává főznünk, a maximális minőségre való törekvésünk pedig mennyiségi határokat szab. Az Agárdi pálinkák limitált mennyiségben, kerülnek a polcokra. Az Agárdi pálinka törekvésének eredményességét számtalan hazai és nemzetközi elismerés is igazolja. Látogasson el és kövesse végig a zamatos gyümölcsök útját a palackig. Győzödjön meg arról, hogy az Agárdi Pálinkafőzdében a legmodernebb berendezések segítik a minőségi pálinka elkészítését, ami semmit sem érne a kiváló alapanyag, és a bennünk élő alkotó szenvedély nélkül. Budapest egy kéznyújtásnyire a Velencei-tó közelében megtalálja az Agárdi Pálinkafőzdét. A magyar pálinka presztízsének megóvása iránti elkötelezettségüket az üzem méretei is tükrözik: a korlátozott mennyiségben készülő, kézzel palackozott, sorszámmal ellátott Agárdi pálinkák nem okozhatnak csalódást. Hogyan lényegül át a gyümölcs pálinkává? Milyen lépések szükségesek, hogy megragadjuk, és üvegbe zárjuk a málna, a meggy, a szilva és megannyi más gyümölcs illatát, zamatát? Látogasson el az Agárdi Pálinka üzemébe hogy pálinkaszakértőkkel végigjárhassa a gyümölcs útját a fától a pohárig.