info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
Hajnalban szürelték a szőlőt, hogy a lehető legfrissebben érkezzen a pincébe. Xarel-lo Penedés őshonos fajátja a blend fő alkotója. A szőlőket lehűtik préselés előtt, hogy az aromák minél jobban megmaradjanak. 16-18 °C-on fermentálják, válogatott élesztőkkel. A második fermentáció a 30 méter mélyen található több mint 1 km hosszú pince rendszerben történik. Minimum 18 hónap seprőn tartás.
A Roger Goulart Cava Brut Reserva 2019 spanyol pezsgő halvány sárga színű enyhe zöldes árnyalatokkal. Apró, finom buborékokkal kényeztet. Citrus és barack illat és ízjegyek, finoman megbúvó toastos karakterrel. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 6-8 °C-on.