Brill Pálinka
Brill Pálinka. A Tolna megyei Harc községben található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A Brill Pálinka tulajdonosai hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. A Brill Pálinka egy kis családi vállalkozás, de minőségben, tudásban a hazai mezőny élvonalába tartozó pálinka. A főzde mottója: a pálinka - élmény - melynek megfelelően minden csepp pálinkában igyekszünk a természet csodáit feltárni vendégeink előtt. A Brill Pálinka egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra, ahol 2000 óta készítik a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára. A Tolna megyei Harc községben található Brill Pálinka főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap. A brill pálinka tulajdonosa, Nagy Attila hiszi: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, gyümölcsben megteremhettek. 2010-ben az egyik legmagasabb szintű szakmai zsűri „Magyarország Legjobb Pálinkája 2010” címmel tüntette ki a Brill Pálinka 2009-es évjáratú Irsai Olivér Szőlőpálinkáját. 2013-ban pedig pálinkatörténelmet írt a Brill. A harci főzdének ugyanis sikerült az, amit eddig senki nem ért el Magyarországon. Három év elteltével ismét a legjobb tudott lenni. Birskörte pálinkájukkal másodszorra is megnyerték a „Magyarország legjobb pálinkája címet”. Kiemelkedően magas szakmai munkáját elismerve pedig 2013-ban a Brill Pálinkát ítélték a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje” címet is.