info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Pechuga Mezcalok egyik érdekes és talán meghökkentő tulajdonsága az, hogy a harmadik desztillációs folyamat során az üstbe egy baromfi mellett lógatnak, amitől különleges és izgalmas ízek járják át. Viszont van egy olyan hátul ütője, hogyha vegetáriánusok vagyunk, akkor nem tudjuk fogyasztani. A BruXo No. 2. Pechuga – Joven erre kínál egy pofon egyszerű megoldást azzal, hogy kihagyják a lepárlási folyamatból a baromfit. Ezzel megnyitják az utat a vegetáriánusok előtt is, hogy kitudják próbálni Mexikó egyik klasszikus agávé párlatát. Espadin és Barril agávék a fő alkotó elemei, amelyet egy földbe ásott kemencében égetnek fenyőfával. Majd ezeket az égetett agávékat egy lóval forgatott kőkerékkel préselik. Az ebből kinyert folyadékot kétszeres lepárlásnak vetik alá és folyamat közben a megsütött agávé hatására alakul ki a Bruxo jellegzetes és kifinomult íze. Minden cseppjén érződik a család elhivatottsága a Mezcal iránt és a két generációs szakmai tudás, amivel tökélyre fejlesztették párlatukat. Végeredményben pedig egy lágy füstös, édes, fűszeres ízekkel teli Pechuga Mezcalt kapunk, aminek élmény minden kortya. Akár önmagában fogyasztjuk akár prémium koktélokhoz keverve, mindenhogy tökéletes.