info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Vivir kifejezés spanyolul „életet” jelent. Ez az energikus pezsgés, a végtelen erők áramlása jellemzi napjaink egyik legizgalmasabb italát, a Vivir termékcsalád tagjait. Már született Blacójuk, Reposadójuk és Anejo tequilájuk, ezekben az italfajtákban azonban van egy közös keresztmetszet: mindegyikükben ugyanazt az életerős finomságot élvezhetjük, amely a Vivir sajátja. A Vivir Tequila célja, hogy mainstream részév tegye a tequilát! Vagyis azt szereznék elérni, hogy az Egyesült Királyságban ez a temperamentumos italfajta legyen a legkeresettebb párlat, és mindent be is vetnek ennek eléréséhez. Hayes szerint az angolok közül sokan csak egy citrommal iható átlagos párlatként gondolnak a tequilára, ő viszont első független brit tequilagyártóként egyre jobban felhívja a figyelmet az agávéból születő ital értékeire és különlegességére. Ez pedig könnyen a fogyasztók új kedvencévé teheti a tequila fogyasztását, hogy felvegye a küzdelmet a piacon a britek kedvenc italával, a ginnel! Sok angol nem ismeri még a tequilát, ám az is egyre nagyobb érdeklődét kelt a Vivir iránt, hogy nemcsak önmagában felemelően finom, hanem ragyogó kiindulópontot jelent olyan koktélok elkészítéséhez, mint az Espresso Martini, az Old Fashioned és a Manhattan. Ráadásul Paul szintén kiemeli, miszerint a tequila zseniális tonikkal, és bővelkedik növényi összetevőkben. A tequila szerinte a legegészségesebb desztillátumok egyike. A lepárolt agávé magas rostszintettel rendelkezik, nem emel sokat az inzulinszinten, és a britek közül egyre többen térnek át a tequila ivására, főként naranccsal és grapefruittal szeretik. A sokoldalúság és eredetiség ösvényén járó brand nem is áll rosszul a saját maguk által kijelölt úton! Az alapító Paul Hayes érdekes módon kapott rá az agávé édességére: egy új müzlit, a Birchert ő hozta be az Egyesült Királyságba. Csak természetes összetevőket akart hozzá használni, és az agávé szirup volt az egyetlen, amit hozzáadott édesítőszerként. Innentől nagyszerű kapcsolatai lettek az agávé iparégéban, és beindult a fantáziája_: ideje, hogy az általa készített 100%-os Blue Weber agávétequila viharos gyorsasággal meghódítsa a környező országok szesziparát! Paul Hayes úgy döntött, prémium tequilák sorával gyarapítja Nagy-Britannia piacát, és az alapanyagok terén is csúcsra tör, ha a minőség terén ugyanezt az ívet akarja befutni. Felvette hát a kapcsolatot s legtöbb díjjal jutalmazott jaliscói lepárlóval, és velük együttműködve szerzi be azt a kincset érő édes nedűt, amely az idők sorén a Vivir tequilák felbecsülhetetlen értékű kiindulópontjává nemesedett. A Vivir Reposado Tequilát 6 hónapig érlelik amerikai tölgyfa hordóban, hogy szert tegyen ízeinek teljességére. A fél évig tartó Bourbon hordós érlelés érettebbé és komplexebbé varázsolja az ital profilját. A mesteri párlat már önmagában kortyolgatva emlékezetes perceket ad, hosszan a szánkban marad prémium zamata. Ráadásul egy fantáziadús bártender kezében valóságos csodafegyverré válik a Vivir Reposado Tequila, mivel nagyszerűen teljesít a Negroni és az Old Fashioned komponensekét. Többen pedig arra esküsznek, hogy gyömbérsörrel is muszáj megkóstolni, mert egyszerűen kihagyhatatlan élmény részesévé tesz minket a gyömbéres ízekkel társítva. Sokan pedig úgy vélekednek róla, hogy ez a lehető legjobb fundamentum egy ötletdús téli koktélhoz.