info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Ginato egy olasz ginvállalat, amely a lehető legizgalmasabb összetevőkből készít párlatot ebben a szenvedélyes országban! A cég szakemberei nem voltak restek és hihetetlen türelemmel végigjárták a csizma alakú ország minden szegletét, hogy megtalálják a ginkészítéshez legkellemesebb komponenseket. Fáradozásukat siker koronázta, és megalkották a Ginato minőségi italait. Ezekben a vérpezsdítő italokban visszaköszön Itália színpompás botanikai és florális kincsestára, a lédús gyümölcsök energiájával együtt. Kóstoljuk meg a Ginatót, és egyben megízleljük a 21. századi Olaszország botanikai kincsestárat! Létezik egy ginvállalat, amely palackba zárja a Toszkána dombjain termő gyümölcsöket és Umbria zöld szívéből származó botanikai finomságot. Az olasz borókabogyók valamivel kisebbek a más nemzeteknél megszokottnál, azonban sokkal komplexebb és gyümölcsösebb ízt is adnak azoknál. A Ginato italait érdemes mielőbb kipróbálni, ha szeretnénk megismerni a gin olasz arcát! A Ginato italaiban szerepet kap Dél-Olaszország mediterrán éghajlatán termő klementin, a pink grapefruit, a gránátalma, a vérnarancs és a citrom is. A napsütéses forró napok és a hűvös éjszakák változatos körforgása jellegzetes édességet és karakterisztikus ízt ad az itt termő növényeknek, amely a világnak csak ezen részében megtalálható, ettől olyan különlegesek a Ginato párlatai! A Ginato több mint 50 éves lepárlási rutimmal rendelkezik. A lepárló Ravennában, az észak-olasz Emilia Romagna tartományban található, ahol együtt élnek a tengerparti városok, a történelmi települések és a hihetetlenül gazdag olasz gasztronómia mellett az italkultúra is kimagasló szintet képvisel.
A Ginato ginjeiben benne van az északi régiók legfenségesebb szőlője, a világhírű terroriok öröksége és az a lelki derű, a mosolygós életöröm, amely az olaszok jellemzője. Minden palack Ginato gin az olasz föld lényegét tükrözi. És felvonultatják azokat a szőlőfajtákat, amelyeket legjobban szeretnek az itt élő emberek: a Pinot Grigiót, a Sangiovesét, a Nebbiolót és A Barberát! A Ginato párlatainak kóstolásakor egy kicsit úgy érezhetjük, mintha egy olasz bortúrán vennénk részt, mert ezek a szenzációsan finom szőlőfajták színesítik a gyártó ginjeit. Mesés szőlő, a gineknél kihagyhatatlan borókabogyó és citrusosság. Ez az a szentháromság, amely átszövi a Ginato Pinot Grigio Ginjét! Az itt dolgozó olasz szakembereket végtelen szenvedély vezérli a mesterségbeli fortélyok megismerése felé. A Pinot Grigio a finom szőlő nyelvén mindent elmond az otthonául szolgáló olasz tájról, az éghajlatról és az emberek szorgalmas munkájától.
A legkiválóbb olasz termesztésű Nebbiolo szőlőből, klementinből és borókabogyóból készült friss gin.