info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A borókabogyó három különböző fajta felhasználásának és a háromszorosan koncentrált gyártási járásnak köszönhetjük ezt a különleges Triple gint. A gyártási folyamatnak köszönhetően ízében és illatában is a boróka jellegzetessége dominál, mely kiváló alapot szolgáltathat a kedvenc G&T-k elkészítéséhez. De mit is jelent a "Triple Juniper" eljárás? A borókabogyókat először 24 órán át áztatjuk ausztrál búzapárlatban. Ezt az áztatást friss borókával együtt a lepárlóba adják, majd végül még több féle borókát adnak az aroma kamrába, hogy a friss és virágos boróka jellegét megragadják. A nyolc másik növényi összetevőnk közé tartozik a koriandermag, az angyalgyökér, az orris gyökér, a citromhéj, a lime héja, az édesgyökér, a fahéj és az ausztrál bors bogyó, melyek komplex profilt alkotnak az italban. A Never Never Distilling Co. három olyan ember története, akiknek közös szenvedélyük van az ízek iránt, és nagy ambíciójuk van Ausztrália legizgalmasabb és leginnovatívabb ginmárkájának létrehozására. Három út, amelyek összefonódnak Dél-Ausztráliában. A Never Never az alapítók, George, Sean és Tim útjainak kereszteződésével kezdődött. Mindhárman más-más szakterületükön építettek karriert, George és Tim a pénzügyek területén Sydneyben, illetve Londonban. Miközben Sean a Diageo Reserve portfóliójának márkanagyköveteként dolgozott. Mindhárman kapcsolatban álltak Adelaide-dal, és innen indult a közös utazás.