info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Gozio az olasz minőség egyik jelképe az amarettók között. Már aranyló, bronzba olvadó színe is jelzi, hogy valami egészen kivételes minőségű finomság rejtőzik a palackban, a mediterrán életörömmel teli ország folyékony aranya. A csizma alakú országban és világszerte rengetegen szeretik ezt a fenségesen csörgedező amarettót, az olasz italok egyik nagy alfáját és omegáját. Nem vitás: Bresciában új életet leheltek az amaretto műfajába, és több kontinens keserű manduláinak „összefésüléséből” megszületett a lendületes likőr iskolapéldája a pizza országában. Sikere a sokszínűségben keresendő! Készítői egyedülálló eljárással 4 kontinensről származó keserű mandulát legalább 60 napon át macerálnak, hogy a legkellemesebb aromát és ízt kapják a készülő amarettóhoz. A 4 kontinensről származó keserűmandulát a szakértők megőrlik, hidrodesztillációval, dekantálással és perkolációs eljárással nyerik ki belőle az értékes illóolajat. A brand nagy gondot fordít arra, hogy mindig a lehető legjobb minőségű keserűmandulát használja (mert sok amarettógyártó ehelyett arra összpontosít, hogy mandula helyettesítőket használjon, így például sárgabarack- és őszibarackmagot). A végső, rendkívül kíméletes extrakció és szűrés célja az, hogy a Gozio amaretto intenzív édes jelleget öltsön a palackban, és áramoljon az orrba az a mennyeien édes illat, amit oly sokan szerezünk ebben az amarettóban. Más termékektől eltérően a Gozio szakemberei a végső likőrhöz nem adnak mesterséges aromákat, kivonatokat vagy más összetevőket, hanem a maga természetességében kerül a likőr a palackba. A Gozio fenségesen áramló ízű, könnyen iható, és remekül működik desszertekben, koktélokban. Önmagában is csodás finomságot kíván az olasz italok szerelmeseinek. A Distillerie Franciacorta mindig 100%-ban természetes összetevők felhasználásával készíti a Goziót. Négyféle gyümölcs esszenciából, köztük őszi- és sárgabarackból, valamint csúcsminőségű keserűmandulából. Ennek köszönhető a párlat elbűvölő diós aromája és az édes ízű, luxus textúra.