info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Csendes-óceán egy új gint inspirált! A japán Etsu Pacific Ocean Water egy óda a japán tengerhez: dobozán és magán a palacon egy aranyló hal látható, amely különleges értéket képvisel a japán kultúrában, hiszen ebben az országban rengetegen a halászatból élnek. Másrészt egy arany fényben fürdő alakot is láthatunk a palackon, aki egy tengeri virágban ül és meditál, összhangba kerül a Csendes-óceán békéjével. Az Etsu Pacific Ocean Watert hokkaidói Asahikawa lepárlójában desztillálják. Japán több nagy szigetből áll, ezek közül a gigászi mértekkel bíró Hokkaido a második legnagyobb a négyből, ám a fordított arányosság alapján a második legalacsonyabb népszerűséggel bíró is, hatalmas terjedelme ellenére. A gin készítésének földrajzi helye Honshu szigetétől északra található. A Hokkaido kifejezés japánul azt jelenti, hogy „út az Északi- tengerhez”. Hoshu szigetét keletről a Csendes-óceán, nyugatról a Japán-óceán határolja, így nem is meglepő, hogy a gyártó a tekintélyes méretű tengerekből merített inspirációt új ginje elkészítéséhez. A kristálytiszta, átlátszó színű japán gin éteri zamata a hegyi forrásokból származó édesvíznek köszönhető, amely a Japán-tenger vizével egyesül. Ezt olyan gondosan kiválasztott botanikai alapanyagokkal keverik össze, mint a borókabogyó, a keserűnarancshéj, az édesgyökér, az angyalgyökér, és a koriander. Az összetevők aromatikus egymásra hatásából jött létre egy kivételes gin, készítői pedig palackba zárták a japán tengerpart sajátos, letisztult ízvilágát.