info@alkoholnet.hu+36304642731
Személyes átvétel | 1064 Budapest, Izabella utca 81 | 1-3 munkanap
Kiszállítás: 1-4 munkanap | GLS | FOXPOST
Törésbiztosítás
A Shinobu whisky lepárló a japán tengerparti Niigata régióban található, az ország nyugati partvidékén. A terület híres a "három fehér kincséről": a hóról, a rizsről és a szakéról, amelyeket évszázadok óta termesztenek, készítenek. A Shinobu Pure Malt whiskyket Usami Ken mesterkeverő készíti, aki sherry és bourbon hordókban érlelt malátákat házasít, majd értékes japán Mizunara tölgyfában fejezi be az érlelésüket. A Mizunara tölgyfahordóban történő érlelésnek köszönhetően gazdag, zamatos alma, körte, szegfűszeg és szerecsendió ízei mutatkoznak meg a tételben. A Mizunara hordókat Japánban az 1930-as évek óta használják, és ma már világszerte keresett a whiskykészítők körében. A SHINOBU Lightly Peated Pure Malt Whisky blendek robusztus és mély szerkezetet mutatnak, a lágy tőzegelésnek köszönhetően füstös és pirított tölgyes ízekkel. Minden Shinobu whisky nem hűtve szűrve és hozzáadott színezék nélkül kerül palackozásra, így óvva és fokozza komplex és robusztus karakterét.